Oudejaarsavond menu 2018

Eerste aperitief met wachtbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)
* * *
Tweede aperitief met individueel aperitiefbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)

* * *
Koud vis- en vleesbuffet
Gerookte zalm, gerookte heilbot, haringfilet, vismousse, tomaat garnaal, oesters, langoustines, perzik gevuld met tonijn,
gekookte hesp, rauwe hesp, kalkoenfilet, frikandon, paté, eitjes, brood, groenten, aardappelen, pasta, sausjes, ...


* * *
Warm vis- en vleesbuffet
Trio van vis met bieslooksaus vergezeld van scampi, kippenhaasje op z'n Mexicaans
en kangoeroefilet met portosaus, vergezeld van verse groentjes, kroketjes, gratin aardappelen & krielaardappeltjes.

* * *
Dessertbuffet
Flensjes, javanais, bavarois, ijs, verse fruitsalade, profiterol, variatie van dessertglaasjes gevuld met chocomousse, rijstpap, flan caramel, …

* * *
Koffie

* * *
Van oud naar nieuw met bubbels

* * *
Muziek tot in de vroege uurtjes

* * *
Verse ontbijtkoeken om 4u

* * *
88,00

 * * *

Deze menu is met aangepaste wijnen & water.

 * * *
Aanvang om 18u30.

Klik  hier om de menu zelf af te printen.

 

 * * *
 

Foto's van de buffetten en sfeer van vorige jaren kan u terug vinden bij "Happening".

* * *