Oudejaarsavond menu 2018
Eerste aperitief met wachtbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)
* * *
Tweede aperitief met individueel aperitiefbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)
* * *
Koud vis- en vleesbuffet
Gerookte zalm, gerookte heilbot,
haringfilet, vismousse, tomaat garnaal, oesters,
langoustines, perzik gevuld met tonijn,
gekookte hesp, rauwe hesp, kalkoenfilet, frikandon, paté, eitjes, brood,
groenten, aardappelen, pasta, sausjes, ...
* * *
Warm vis- en vleesbuffet
Trio van vis met bieslooksaus vergezeld
van scampi, kippenhaasje op z'n Mexicaans
en kangoeroefilet met portosaus, vergezeld van verse groentjes,
kroketjes, gratin aardappelen & krielaardappeltjes.
* * *
Dessertbuffet
Flensjes, javanais,
bavarois, ijs, verse fruitsalade, profiterol, variatie van dessertglaasjes
gevuld met chocomousse, rijstpap, flan caramel, …
* * *
Koffie
* * *
Van oud naar nieuw met bubbels
* * *
Muziek tot in de vroege uurtjes
* * *
Verse ontbijtkoeken om 4u
* * *
€
88,00
*
* *
Deze menu is met aangepaste wijnen & water.
*
* *
Aanvang om 18u30.
Klik
hier om de menu zelf af
te printen.
*
* *
Foto's van de
buffetten en sfeer van vorige jaren kan u terug vinden bij "Happening".
* * *