Oudejaarsavond menu

Eerste aperitief met wachtbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)
* * *
Tweede aperitief met individueel aperitiefbordje
(Cava, cocktail Casa del Locos of fruitsap)

* * *
Koud vis- en vleesbuffet
Gerookte zalm, gerookte heilbot, haringfilet, vismousse, tomaat garnaal, oesters, langoustines, perzik gevuld met tonijn,
gekookte hesp, rauwe hesp, kalkoenfilet, frikandon, paté, eitjes, pompoensoep, brood, groenten, aardappelen, pasta, sausjes, ...


* * *
Warm vis- en vleesbuffet
Visserspotje van kabeljauw, zalm & tongrolletje in dilleroomsaus, hertekalffilet met poivradesaus & woudvruchten
en kalkoenfilet met gele curry & kokosmelk , vergezeld van verse groentjes, kroketjes, pasta & krielaardappeltjes.

* * *
Dessertbuffet
Flensjes, javanais, bavarois, ijs, verse fruitsalade, profiterol, variatie van dessertglaasjes gevuld met chocomousse, rijstpap, flan caramel, …

* * *
Koffie

* * *
Van oud naar nieuw met bubbels

* * *
Muziek tot in de vroege uurtjes

* * *
Verse ontbijtkoeken om 4u

* * *
82,00

 * * *

Deze menu is met aangepaste wijnen & water.

 * * *
Aanvang om 18u30.

Klik  hier om de menu zelf af te printen.

 

 * * *
 

Hieronder de foto's van Oudejaar 2011.
(alle andere jaren kan u terug vinden bij "Happenings")

* * *
  


























       









































































Zie ook nog andere sfeerfoto's bij Oudejaarsavond bij Happenings.